Een score van 4.7 uit 5 op basis van 391 reviews
Mail ons: info@bedrijfpresentatie.com
Bel nu: 088 2222 040

Waarmee kunnen we je helpen?

Vrijblijvende offerte
Geef ons een belletje:
06 - 12 34 56 78
Stuur ons een mailtje:
info@bedrijfpresentatie.com
Kom ons bezoeken:
Coolsingel 1
1234AB, Rotterdam

Waarom kiezen voor het Design en Branding Pakket?

Sterke branding en visueel aantrekkelijke ontwerpen zijn essentieel voor het opbouwen van een herkenbaar en gerespecteerd merk. Ons Design en Branding Pakket biedt alles wat u nodig heeft om uw merk tot leven te brengen. Van professioneel ontworpen brochures en een gedetailleerd brandbook, tot een uniek logo en consistente huisstijl – wij zorgen ervoor dat uw merk opvalt en een blijvende indruk achterlaat. 

Of u nu net begint of uw bestaande merk wilt vernieuwen, ons pakket helpt u om uw visuele identiteit te versterken en uw boodschap effectief over te brengen.
Vertrouwd door meer dan
2000 bedrijven wereldwijd!

Brochure

Professioneel ontworpen brochures die uw producten en diensten op een aantrekkelijke en informatieve manier presenteren.

Brandbook

Een gedetailleerd handboek dat de visuele en communicatieve richtlijnen van uw merk vastlegt, van logo gebruik tot tone-of-voice.

Logo design

Een uniek en herkenbaar logo dat de identiteit van uw bedrijf weerspiegelt en helpt bij het opbouwen van een sterk merk.

Huisstyle

Een complete huisstijl die consistentie in alle visuele uitingen van uw bedrijf waarborgt, inclusief visitekaartjes, briefpapier en andere bedrijfsdocumenten.

Flyerontwerp

Aantrekkelijke en informatieve flyers die uw marketingboodschap effectief overbrengen naar uw doelgroep.

Banners

Professioneel ontworpen banners voor zowel online als offline gebruik, die uw merkboodschap krachtig overbrengen.
Een score van 4.7 uit 5 op basis van 391 reviews

Ontvang onze brochure

Vraag nu onze brochure met prijzen en informatie aan en ontdek waarom de Animatievideo Koning al meer dan 1000+ succesvolle producties heeft opgeleverd!
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram